Få hjelp med interiørdesign

Profesjonell hjelp til interiørdesign

Synes du det er vanskelig å innrede hjemmet? Å skape et helhetlig uttrykk med farger og materialer? Interiør spiller en stor rolle i hverdagen, med måten farger, former og materialer påvirker oss og underbevisstheten vår. Fargepsykologi er et viktig tema når det gjelder interiør, men også personlige assosiasjoner med farger, derfor er dette viktig å ta med seg når man planlegger interiøret.

Kaktus Interiør tilbyr tjenester innen interiørdesign for din bolig. Vi ønsker at ditt hjem og interiør skal representere deg så godt som mulig, være funksjonelt og innbydende. Vi kan hjelpe deg med farge- og material valg, produkter og møbler. I tillegg til å hjelpe deg og tilrettelegge for møbleringen, for å skape et mest mulig funksjonelt interiør for ditt bruk.


Noen ganger er det bare små grep som skal til for å endre interiøret. Med et friskt blikk utenfra kan vi hjelpe til med å skape et interiør med et helhetlig uttrykk og det lille ekstra.

Hvert prosjekt starter med en samtale med kunden for å bli bedre kjent med kunden og dens behov. Kartleggingen er viktig for å forstå hvilke ønsker kunden har for interiøret.

Vi skreddersyr hver enkelt prosjekt til hva kunden ønsker hjelp til, men vi har satt opp ulike kategorier for å gjøre det litt enklere.


Farge- og materialplan
(pris etter avtale)

Inkluderer alt av farger til tak, vegger, lister, gulv og øvrige materialer.


Interiør plan
(pris etter avtale)

Inkluderer oversikt over alt av møbler og interiør, satt sammen til en plansje over rommet.


Interiør design
(pris etter avtale)

Inkluderer farger, materialer, møbler, innkjøpsliste, enkel møbleringsplan og 3D visualisering


Ønsker du flere rom/et helt hus, setter vi sammen pakkepris på det du ønsker.
Og som prosjektkunde tilbyr vi i tillegg 20% rabatt på alle produkter kjøpt hos Kaktus Interiør.  

En liten introduksjon:
Jeg heter Heidi og er eier av Kaktus Interiør. Jeg er utdannet interiør designer fra Høyskolen Kristiania og Southampton Solent University. Interessen for interiør har vært der hele livet, sammen med et ønske om å jobbe med noe kreativt. 

Med kombinasjonen av stor interesse og utdanning innen faget, håper jeg å kunne hjelpe deg med å skape drømmehjemmet. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker hjelp med et prosjekt!