Få hjelp med interiørdesign

Profesjonell hjelp til interiørdesign

Synes du det er vanskelig å innrede hjemmet? Å skape et helhetlig inntrykk med farger og materialer? Interiør spiller en stor rolle i hverdagen, med måten farger, former og materialer påvirker oss og underbevisstheten vår. Fargepsykologi er et viktig tema når det gjelder interiør, men også personlige assosiasjoner med farger, derfor er dette viktig å ta med seg når man planlegger interiøret.

Kaktus Interiør tilbyr tjenester innen interiørdesign for din bolig. Vi ønsker at ditt hjem og interiør skal representere deg så godt som mulig, være funksjonelt og innbydende. Jeg kan hjelpe deg med farge- og material valg, produkter og møbler. I tillegg til å hjelpe deg og tilrettelegge for møbleringen, for å skape et mest mulig funksjonelt interiør.

Med bachelorgrad innen Interiørdesign og Dekorasjon fra Høyskolen Kristiania og Southampton Solent Univeristy har Heidi mye kunnskap innenfor interiør. I tillegg til denne utdanningen har Heidi studert et semester med moteledelse, entreprenørskap og markedsføring i New York City. Med denne varierte utdanningen håper jeg å kunne hjelpe deg med innredning og styling.

God kommunikasjon med kunden er svært viktig for et godt prosjekt og et flott resultat. Akkurat som alle kunder er unike er også alle prosjekter det, og da er det viktig at hvert prosjekt blir tilpasset kunden.

Noen ganger er det bare små grep som skal til for å endre interiøret. Med et friskt og kompetent blikk utenfra kan jeg hjelpe til med å skape et interiør med et helhetlig uttrykk og det lille ekstra.

Jeg skreddersyr hver enkelt prosjekt til hva kunden ønsker hjelp til, men det kan deles opp i to ulike grupper.

Noen ganger kan det være nok med et besøk og en prat for å få bekreftet sine ideer. Her kan jeg komme hjem til deg å se på de rommene du måtte ønske, og komme med tips og idéer til forandring. Jeg kommer med forslag til farger, materialer, møbler, belysning og dekor. Men du selv velger de eksakte fargene og materialene.

Den andre er mer omfattende, og tar utgangspunkt i at jeg designer interiøret for deg. Her starter prosessen med en samtale for å bli kjent med kunden og dens behov. Kartleggingen er viktig for å forstå hvilke ønsker kunden har for interiøret.

Under kartleggingen dannes en idé og et konsept, som legger til grunn for resten av prosessen. Konseptet skal representere kundens ønsker og idéen bak interiør designet.

For å skape en helhet i interiøret finner vi farger, materialer og former ut i fra konseptet vi sammen har kommet frem til. Her skisser vi også idéer om hvordan vi tenker resultatet skal bli. Til slutt settes alt sammen til collager og plansjer, med forklaringer og tanker om det endelige resultatet.

Ønsker du mer informasjon eller pris på det jeg tilbyr, så ta gjerne kontakt! 

Bildene over viser forskjellen farger utgjør i interiøret. Det er samme møbler og dekor, men ulik veggfarge. 

På bloggen deler jeg prosjekter og oppgaver jeg har gjort, slik at du lett kan se variasjonen i arbeidet. Her vises også prosessen og de ulike delen av hva jeg kan tilby som interiør designer.