Om oss

Interiørdekor som legges merke til.

Kaktus Interiør ble startet i 2018, og er en nettbutikk med fokus på gode produkter, kult design og spennende leverandører.

Vi har en lidenskap for interiør og vi inspireres av den nordiske stilen, farger og personer. Hos oss finner du et bredt utvalg av spennende produkter som garantert vil gi hjemmet ditt det lille ekstra.

Kaktus Interiør drives av Heidi Ellevset Haugerø og holder til på Stadsbygd i Indre Fosen Kommune. Heidi har en bachelorgrad innen interiørdesign og dekorasjon fra Høyskolen Kristiania og Southampton Solent University. Interessen for interiør har alltid vært stor, og økte bare under skolegangen. Her blomstret ideen om å starte egen interiør butikk.

Med en bachelorgrad innen interiørdesign, tar vi også på oss oppdrag for å hjelpe deg å innrede hjemmet ditt. Både for private kunder og kommersielle kunder. Klikk deg inn på Interiørdesign-fanen for mer informasjon.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål angående produkter, leverandører eller andre ting! Vi skaffer alt fra våre leverandører, så er det noe du kunne tenke deg, som vi ikke har inne, så er det bare å rope ut!