Publisert

Borddekking – sommer

borddekking sommer, tablesetting

Sommerstemning med blomster og levende lys

Ønsker du inspirasjon til hvordan lage sommerstemning rundt bordet? Vi har dekket et flott sommerbord med blomster og lys som vil gi en lun og fin stemning! Skal man be inn til selskap eller servere middag, er det alltid hyggelig å pynte litt ekstra – vi har masse tips og produkter som passer til akkurat dette. 

Vi har valgt å fylle bordet med velduftende Jasmingrener, peoner fra hagen og kornstrå. I tillegg har vi brukt elementer av messing, levende lys, glassvaser og deilige linservietter. Serviettene er i en flott rosafarge som passer perfekt sammen med peonene.

I stedet for å bruke serviettringer har vi valgt å knyte strå rundt serviettene for å bringe inn et naturlig element, noe som også komplimenterer fargen. Dette gjør at elementene på bordet skaper en fin harmoni og helhet. 

borddekking sommer, tablesetting
borddekking sommer, tablesetting

Her har vi brukt elementer fra en av årets heteste trender; glassvaser i klart glass, i ulike former og størrelser. Dette er med på å forsterke den lette følelsen på bordet og glassvasene gir rom for at blomstene skal havne i fokus og skape et tydeligere inntrykk.

Borddekoren er bygget opp rundt et midtpunkt og ut mot endene av bordet. Her blir den største vasen med peoner og store grener plassert på midten og de mindre vasene ut mot sidene på bordet. Disse vasene er i ulike former og størrelser for å skape en variasjon. Rundt om på bordet har vi plassert små telysholdere i messing for å tilføre litt varme og en delikat touch.

Produktene fra nettbutikken finner du her: 
Stor glass vase – Simple vase 22 cm
Medium glass vase – Forms Low vase 
Liten glass vase – Lowa vase 
Små vaser – Telysholder 8 cm 
Telysholdere – Egg telysholder, messing
Servietter – Tøyservietter rosa

Følg oss gjerne!